Skellefteå

Intresseanmälan för att arbeta som röstmottagare

Här anmäler du ditt intresse för att arbeta under Europaparlamentsvalet 2019.

Valnämnden är ansvarig för att de personuppgifter du lämnar här behandlas i enlighet med gällande lagstiftning. När du skickar in din intresseanmälan godkänner du att dina uppgifter registreras och används i samband med valarbetet samt att de sparas inför kommande valperiod.

En e-postadress är obligatorisk då vi kommer att kommunicera med samtliga röstmottagare via mail. Om du registreras som röstmottagare behöver du även ha ett bank-id för att kunna logga in på "min sida". Där kommer du ex. kunna ändra din utbildningsdag och administrera dina kontaktuppgifter.

Du kan begära att tas bort från registret och inte bli kontaktad inför kommande valperiod. Maila oss då på valkansliet@skelleftea.se. Skriv ”Stryk mig ur registret” i ämnesraden. Vi skickar dig ett bekräftelsemail så snart vi kan, senast inom tre veckor. Om du har frågor kring detta är du välkommen att kontakta oss via kommunens kundtjänst eller via mail.


Hemtelefon eller alternativt mobilnummer
Endast ett primärt mobilnummer i denna ruta
Önskar arbeta
Välj ett av alternativen
Detta får ej vara en anhörig eller närstående! Det kan vara en tidigare kollega, chef, lärare, kurskamrat eller liknande.
Här anger du dina språkkompetenser, om du har körkort och tillgång till bil samt ev. önskemål om placering